regulatory-en

Favourites

Latest Dice

Dobbelspellen

Bij Bwin is ons Casino gevuld met een gevarieerd aanbod aan spellen om van te genieten, waaronder een reeks dobbelspellen die je de best mogelijke online spelervaring geven. Wij werken samen met enkele van de beste leveranciers op de markt, waaronder Air Dice en Gaming1, om je de nieuwste en beste dobbelspellen aan te bieden. Dankzij onze dobbelspellen-app in de Android Store kan je dobbelen met een van onze vermakelijke en spannende dobbelspellen, waar je jou ook bevindt en wanneer je maar wilt.

De beste dobbelspellen om uit te proberen

Als je nieuw bent met dobbelspellen, zult u zien dat we een groot aanbod hebben om uit te kiezen. Om het makkelijker te maken, staan hieronder onze populairste spellen van dit moment:

  1. Bank Robbers 4s: Behaal de bonusronde om de kluis te openen en flink te winnen.
  2. Ghosts and Graves: Start de ronde met kistfunctie voor een aantal enorme bonuspuntboosters.
  3. Infinity Dice: Een strak uitziend en prachtig ontworpen dobbelspel, dat gebruik maakt van getallen in plaats van de dobbelsteenfiguren.

FAQ’s Dice Games (FAQ)

Dobbelspellen zijn een nieuw en spannend product hier bij bwin en ze combineren het geluk van gokkasten met de vaardigheid, besluitvorming en interactiviteit van tafelspellen. Tijdens jouw spel, gebruikt je zeszijdige dobbelstenen als symbolen op de rollen in plaats van de gebruikelijke gokkastsymbolen. Het grote verschil is dat het aan JEZELF is waar je de dobbelstenen precies plaatst en of je de hoog uitbetalende symbolen wilt verbinden of juist een aantal lager uitbetalende opties. De strategie die je kiest, is volledig aan jou.
Het doel van een dobbelspel is om de willekeurig getrokken dobbelstenen te rangschikken en ze zo te plaatsen dat dezelfde symbolen op een winnende lijn overeenkomen. Afhankelijk van het spel heeft u meerdere speelvelden om te beslissen waar je de getrokken dobbelstenen precies wilt plaatsen. Een winnende lijn levert punten op, en als alle vakjes vol zijn, worden de punten bij elkaar opgeteld. Hoe meer punten je verdient, hoe groter de prijs. Je hebt de volledige controle over waar je de dobbelstenen plaatst. Elke beslissing die je maakt, kan een grote impact op jouw mogelijke uitbetaling hebben, in jouw voor- of nadeel!
Als je nieuw bent met dobbelspellen, zult u zien dat we een groot aanbod hebben om uit te kiezen. Om het makkelijker te maken, staan hieronder onze populairste spellen van dit moment: Bank Robbers 4s, Ghosts and Graves, Infinity Dice