regulatory-en
Dice games zijn live!
Probeer onze laatste Dice Games uit.
21+ | Gok met mate | Algemene voorwaarden

Favourites

Latest Dice

Dobbelspellen

Bij bwin kunt u genieten van een grote variatie games, waaronder een aantal dobbelspellen die u de best mogelijke online game-ervaring bieden. We werken samen met de beste leveranciers op de markt, zoals Air Dice en Gaming1, om u de nieuwste en beste dobbelspellen te brengen.

U kunt de dobbelstenen nu ook overal en altijd laten rollen in ons aanbod van onderhoudende en spannende dobbelspellen op onze dobbelspellen-app in de Android Store.

Wat zijn dobbelspellen?

Dobbelspellen zijn vrijwel hetzelfde als elke andere speelautomaat, maar met één verschil: tijdens de games worden zeskantige dobbelstenen gebruikt op de rollen.

We bieden een uitgebreid aanbod van dobbelspellen en zodra er een goed dobbelspel beschikbaar is, voegen we die toe aan ons aanbod. Op dit moment kunt u onder andere onze populaire dobbelspellen Take It or Not, Triple Wheels en Thunder Hot spelen.

Dobbelspellen spelen

Elk dobbelspel heeft een bepaald aantal draaiende rollen en rijen, en het doel van een dobbelspel is een lijn van gelijksoortige symbolen te draaien die een winnende lijn vormen – de winst is daarbij afhankelijk van welke symbolen bij elkaar komen te staan tijdens de draaien.

U kunt onze dobbelspellen op onze website spelen, of op onze Android dobbelspellen-app, zodat u onze onderhoudende en spannende games overal en altijd kunt spelen.